Whats ment to be will always find its way

Alla inlägg under april 2011

Av Malin Eriksson - 12 april 2011 23:22

Har varit på två promenader ikväll, eller en spring/jogging/gå promenad med Mats som tro de eller ej, sinka mig som fan, "jag orkar inte springa nå mer, spring du och så stannar du och väntar på mig". Sagt och gjort. Dålig stil av lill Matsen att inte orka med mig!=) Men ett stort PLUS ska han faktiskt få eftersom han kom med mig!=) Tack gulligubben.. Sen då ringde Zandra och kom till bränna och skulle gå en promenad med sina hundar så då följde jag med henne oxå, 5 minuter efter jag kom hem från min första promenad. Så nu är jag trött som fan i benen och jag ska lyfta lill Love från vagnen till sängen nu och bädda ner mig med henne.. SKÖNT! Så får vi se i morgon bitti då om de blir en till prommis! FLÄSKET SKA BORT!!

Har inte vägt mig på några dagar nu men ska göra de strax så ska jag dela med mig av resultaten om de hänt nå... Vilket vi verkligen hoppas.

Hmmm, vad mer!?

Jo ikväll har jag oxå klickat hem ett paket med världens gulligaste kläder till Love, som sommarkläder typ. Men ni får se bild när vi fått dom. Och till mig tog jag en träningsbyxa, skönare att gå i en jeans typ.

Jaja, nu blir de sängen..

Lägger in en bild på min kära lillebror som följer med på mina kvällspromenader, så de förtjänar han...

Pusspuss

 

Av Malin Eriksson - 12 april 2011 15:59

Promenaden och babymassagen idag gick bra. Love är ju inte så värst intresserad av att få massage, hon vill hellre kolla på andra bebisar :) Mkt roligare!!

Idag ska jag äta korvsoppa hos mamma och pappa!

Och håll utkik i bloggen, det kommer att komma en tävling inom kort! =)

 

Av Malin Eriksson - 12 april 2011 10:01

Nu blir de en liten morgon promenad med Bamse. Ska vara en liten hurtbulle, (jag vet, garn äckligt ord, jag hatar de) Haha, men Tom brukar säga de och de har fastnat i mitt huvud. Så nu sover Love och jag ska passa på att gå en sväng. Så nu hoppa i kläderna och gå ut i skit vädret.. Kl 11.30 har jag och Love babymassage..

Puss vi hörs sen...


  

Av Malin Eriksson - 11 april 2011 16:09

Ååh vad jag har hunnit solat, men efter ett tag blev lill gumman less at6t sitta ute i vagnen. Så då var vi tvungen gå in=(

Men men.. Snart ska vi äta palt. Fyfy, jag vet. Inte bra. Men får ta en lång promenad ikväll då =)

Jag hållpå kolla runt och ska beställa mig ett paket kläder som mamma och pappa betalar eftersom jag fylelr år på torsdag. Till helgen blir de inge speciellt. Ska inte dricka iaf, jag tycker Love är alldeles för liten för att lämnas själv en hel kväll och natt. Usch usch.. Men på fredag kanske mamma/mormor ska vara med henne någon timme på kvällen så kan jag och Tom mysa ensamma med god mat osv.. Men vi får se hur de blir med de. Och på lördag har Robin och Madde dop för lilla Alva, så då ska vi väl till lule på de då..

 

Av Malin Eriksson - 11 april 2011 13:45

Fy fan vad härligt väder alltså. Sitter på altan och solar och dricker kaffe, Love ligger här i vagnen och sover. Jag älskar våren!! Nu jävlar tinar snön bort! :)

Hoppas på att få lite färg nu på min vinterblekta kropp :)

Nu ska jag fortsätta njuta av solen..

bye bye

 

Av Malin Eriksson - 11 april 2011 09:57

Kl 8 ville Love stiga upp och de var helt okej för mig! Och nu kommer ju till och med solen fram så nu är vi glada!!

Har sovit hos mamma och pappa ikväll men snart ska jag klä Love och gå hem, men först förbi på ICA en sväng och handla nå lunch.

Igår kväll när Love låg på golvet och Daniel skulle gå och prata med henne så kom snabbt Bamse och la sig brevid henne, haha. Söt..

       

Käääärlek

Av Malin Eriksson - 10 april 2011 18:39

Sitter och försöker hitta nå nya träningskläder + skor men jag vet fan inte vad jag ska köpa. Finns så mycket, mest problem har jag med att hitta nya skor. Alla verkar ju så bra, och dyra! Hmmm. Men jag måste verkligen ha skor. Så nu är de bara ta tag i problemet och leta vidare.

Ska kolla nelly nu..

Pusshej

Av Malin Eriksson - 10 april 2011 17:35

Gick förbi till mamma och pappa en sväng, ska ta Bamse och gå en promenad strax. Skönt. Undra bara vem jag ska få med mig. Alla är ju så jävla tråkiga..

Men men..

Ja vad mer då? Jag vet inte?!? Sen ska jag väl hem och se nån film,...


Hittade en gammal bild, hmm. Vet inte vad jag ska säga?

 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni ändra i den här bloggen?
 Mer bilder
 Mindre bilder
 Längre inlägg
 Kortare inlägg
 Mer inlägg
 Mindre inlägg
 Mer filmer
 Ingenting! Den är bra som den är

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

.

bangerhead

..

gobaby

RSS

bloggerfys

bloggerfys

bloggerfys

barnkläder

..

Arkiv

.

-

.


Ovido - Quiz & Flashcards