Whats ment to be will always find its way

Alla inlägg den 4 september 2012

Av Malin Eriksson - 4 september 2012 20:34

Sitter här ensam. Eller utan vuxet sällskap. Love sover o Nellie ligger brevid mig i soffan.

När jag är själv brukar jag tänka mycket. På allt.

Jag tänker ofta tillbaka på allt jag varit med om. Både bra o dåliga saker. Sjuka saker. Saker man inte berättar. Jag ångrar nog ingenting jag någonsin gjort. Jag anser att allt jag tidigare gjort o varit med om har gjort mig till den person jag är idag.

Man har fått så otroligt mycket erfarenheter och fått lära sig konsekvenser när man var "ung o dum" o testade o utmanade det mesta. Livet.

Jag brukar ibland skratta för mig själv när jag tänker tillbaka på olika saker. Jag har så otroligt mycket roliga minnen. Tonårstiden var för mig ett otroligt roligt race. Allt gick så snabbt o det var alltid nått. Det var spännande.

Det är så kul nu när man är lite äldre o tänker tillbaka. Tänker på alla gamla vänner man hade som man tyvärr inte har lika bra kontakt med idag. Men vissa finns ju fortfarande i mitt liv, även om vi inte umgås ofta. Men det är dom "gamla" vännerna som vet mest om en.

Ett minne med Lina från kyrkogården. Vågar inte skriva mer än så här, men jag vet att hon vet vad jag menar.

Faktiskt så har jag jätte många roliga minnen med Lina. Vi var nog ganska sjuka som tonåringar. Jag skulle iaf beskriva oss som just sjuka. Haha.

Smeknamn man hade på folk. kodnamn. "drinkmixen" , "von rosenblad" osv osv. Haha. Jag kan inte låta bli att le när massa roliga grejer ploppar upp i huvudet,

Jag vill aldrig glömma mina minnen. Sena nätter. Gå hem några km mitt i natten i spöregn för att hinna hem innan mamma o pappa vakna o upptäckte att man var borta, hinna lägga sig en kvart i sängen så kommer mamma o säger - Vakna Malin, du ska på skolan. Nervös men samtidigt glad (o trött) steg man upp o fixade bort nattansiktet o satte på sig skolansiktet.

Ja de är inte lönt att försöka skriva mer för det är så otroligt mycket som man hunnit med.

 

-

Av Malin Eriksson - 4 september 2012 17:14

Förkylningen blir bara värre o värre. Jag blir galen. Sjuk o risig, hemma själv med två sjuka barn. Väldigt krävande, usch! Därför man är helt slut på kvällarna. Nu är vi iaf hos mamma o pappa en sväng o hälsar på. Men måste strax börja bege oss hem o laga nå mat. Jag har 550 kcal kvar att äta idag. Men jag kommer nog inte behöva äta så mkt ändå :) Blir torsk o kokta grönsaker sen o det lär då inte överstiga de.

Bye :)

-

Av Malin Eriksson - 4 september 2012 10:24

Pappa är i Kalix, jag o Nellie steg nyss upp o Love ligger kvar o sover. Jag trodde min förkylning var påväg åt rätt håll men nu har jag börjat få jävligt ont i halsen?! Seriöst, först förkyld över 1 vecka sen då får man lite
extra tillägg till förkylningen!!! Jävla skit. Jag som måste fortsätta med träningen så de inte stannar upp eller går åt fel håll för då når jag inte mitt mål förrän 2035 typ :/
Nu ska jag gå o ta mig kaffe o inte göra nå. Eller jo, jag ska o köpa en diskmaskin, men sen inge mer!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni ändra i den här bloggen?
 Mer bilder
 Mindre bilder
 Längre inlägg
 Kortare inlägg
 Mer inlägg
 Mindre inlägg
 Mer filmer
 Ingenting! Den är bra som den är

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

.

bangerhead

..

gobaby

RSS

bloggerfys

bloggerfys

bloggerfys

barnkläder

..

Arkiv

.

-

.


Ovido - Quiz & Flashcards