Whats ment to be will always find its way

Alla inlägg under oktober 2010

Av Malin Eriksson - 21 oktober 2010 01:56

Jag vet inte vad jag ska skriva. MVC besöket idag gick bra. Jag hade inte gått upp något mer i vikt, bebis hjärtljud 140. Brukar alltid annars vara 144. Men de spelar nog ingen roll.

Har spelat poker ikväll.

Jag & Daniel ser tv.

Okej det var nog allt.

Jag saknar Tom.


kram

Av Malin Eriksson - 20 oktober 2010 13:19

och tråkigt väder. Finns absolut ingenting att göra.....

Hmmmm.. Kanske man går och lägger sig igen! =)

Av Malin Eriksson - 20 oktober 2010 01:39

Jag är ju inte så duktig på att uppdatera bloggen som ni märkt men det finns dom som gnällt nog mkt nu så nu måste jag väl uppdatera ett litet inlägg & lägga in nå nya bilder.

I måndags gick jag in i vecka 34, och vet ni hur det känns? KISSNÖDIG. Det enda jag gör hela dagar & nätter är att kissa, kissa, kissa, kissa. Och varje morgon vaknar jag samma tid 08.20-08.30,& måste gå upp & kissa för att jag håller på sprängas, oavsett när jag lägger mig, spelar ingen roll om jag lägger 22 eller 05. Samma sak varje morgon nu i ca 4 dagar. Tycker inte ni det är lite sjukt? =) Haha.

Nog om det. I morgon 11.45 har jag tid på mvc igen, nu är det varje vecka eftersom det börjar närma sig:) Guuuud så jag längtar! Snart är jag & Tom dom lyckligaste föräldrarna ever!   

I helhet så har jag hittills haft en väldigt bra graviditet, det är mest nätterna jag har fruktasvärt ont när jag ska vända mig i sängen osv. Det känns som att något ska slitas sönder när jag ligger där som en strandad val och verkligen försöker gunga/hoppa/rulla/smyga/trycka/ta stöd mot Tom eller liknande för att byta sida.

 Ett till litet minus är att nån lill bristning kommit fram som jag stör mig på sjuukt mycket, men det hör väl till & vem bryr sig om nån lill bristning när jag kommer få världens finaste bebis?!? Inte då jag iaf. Och vikten har inte förändrats speciellt mycket heller, alltså sen inskrivningen är jag +9kg & det var i början jag ökade mest, nu sist hade jag gått upp 05,kg på två veckor & det är helt normalt nu, så jag kommer nog bara gå upp lite till i takt med att tjejen (?) växer där inne:)

Men jag tycker oxå att hon(?) inte behöver växa så mycket mer så det inte gör så ont för mamma att att få ut henne, haha. Sjukt att kalla sig mamma märkte jag. hahaha.

Det här började som ett seriöst inlägg men jag märker att ju mer less jag blir på att skriva ju mer oseriöst börjar det här bli, så jag måste nog sluta nu.

Men nu har jag iaf gjort et inlägg som får räcka ett tag=)


(Alla bilder nu vecka 34+2)

      


och här börjar jag fixa lill bebisens sov hörna :)  


Bye!

  


Av Malin Eriksson - 12 oktober 2010 00:15

Jag har som inte så mycket att säga, eller så har jag jätte mycket att säga, jag vet inte?!

Snart kommer ju våran bebis & jag kan inte fatta att jag & Tom blir mamma & pappa nästa månad. Det är som helt sjukt. Och jag längtar så otroligt mycket. Plus att jag börjar känna mig som ett riktigt handikapp. Jag kan som inte vända mig i sängen, de tar typ en kvart eller nå, haha. Sen att sätta sig ner eller ställa sig upp gör ont och tar tid. Sen är allt så jätte jobbigt och jag blir anfådd typ minsta lilla grej jag gör.  Så jag tycker våran tjej (?) kan komma ut nu:)


Just nu ligger iaf Tom & kollar film & jag glor bara runt på internet. Och förresten, jag tänkte ju lägga upp nån bild men just nu orkar jag inte, kanske gör de lite senare, eller så i morgon.

God natt på er nu..

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni ändra i den här bloggen?
 Mer bilder
 Mindre bilder
 Längre inlägg
 Kortare inlägg
 Mer inlägg
 Mindre inlägg
 Mer filmer
 Ingenting! Den är bra som den är

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

.

bangerhead

..

gobaby

RSS

bloggerfys

bloggerfys

bloggerfys

barnkläder

..

Arkiv

.

-

.


Ovido - Quiz & Flashcards